Alle White Label Living producten

White Label Living is een kwaliteitsmerk dat easy-going, maar stijlvolle meubels en woonaccessoires ontwerpt volgens de laatste trends. De stijl van deze meubels en accessoires is modern, trendy, Scandinavisch en soms met een vleugje retro. Dit merk zorgt voor de juiste basis in huis van waaruit u verder uw stijl kunt uitbreiden. Met deze meubels kunt u een statement maken in huis.

White Label Living loungestoelen

Met de loungestoelen van White Label Living kunt u een fijne sfeer toevoegen aan de woonkamer. Deze stoelen hebben een modern of Scandinavisch design met soms een vleugje retro erin verwerkt. De loungestoelen zijn een ideale plek in huis om tot rust te komen, deze zijn dan ook fantastisch om in weg te zakken en ze zijn uiteraard van goede kwaliteit.

White Label Living verlichting

Verlichting kan een hele sfeer creëren in de ruimte. Bij White Label Living weten ze daar raad mee. Deze hanglampen, staande lampen en meer maken een echt statement in huis. U kunt uw stijl hier helemaal in kwijt en u kunt licht schijnen waar u maar wilt in huis. Deze trendy lampen hebben de meest prachtige designs waarmee u uw stijl kunt gaan ontdekken.

White Label Living hanglamp

Met deze unieke en moderne designs kunnen de hanglampen van White Label Living een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Deze hanglampen zijn stijlvol, elegant trendy en praktisch en brengen ook nog eens sfeer in de ruimte. Dit uitgebreide assortiment van White Label Living bevat lampen met designs in alle stijlen waarmee u uw interieur kunt uitbreiden.

White Label Living tafellamp

Tafellampen zijn een ideale manier om een hoekje van wat extra sfeer te voorzien. Ze staan altijd bij de hand en bieden extra licht wanneer u het nodig heeft. Bij White Label Living hebben ze verschillende tafellampen in easy-going designs, voor elke stijl kunt u hier terecht. Modern, industrieel, Scandinavisch of retro, White Label Living is er voor elk donker hoekje.

White Label Living stoelen

White Label Living ontwerpt minimalistische en Scandinavische meubels en accessoires, zo kunt u hier ook terecht voor stoelen waarmee u uw interieur helemaal kunt afmaken. De stoelen worden enkel gemaakt van de beste materialen, hierdoor is de kwaliteit uitstekend. Dankzij hun tijdloze designs kunt u ook nog eens extra lang van deze stoelen genieten en passen ze overal bij. Ze zijn gemakkelijk te combineren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen waardoor u kunt mixen en matchen.