Prijs
Levertijd

Fairybell

Met de schitterende kerstverlichting van het merk Fairybell creëert u een fantastische sfeer in de tuin voor de feestdagen. Iedere voortuin zal stralen tijdens de donkere dagen voor kerstmis. De kerstverlichting van Fairybell is verkrijgbaar in verschillende uitvoeren. Hierdoor biedt dit merk verlichting aan voor een tuin groot of klein. Kiest u voor een verlichting voor het raam? Of gaat u voor de kerstboom met talloze led lampjes? Fairybell zorgt voor een prettige ambiance bij u thuis.

Vlaggenmast kerstboom

Wanneer u kiest voor een verlichtte kerstboom in uw voortuin mag een vlaggenmast zeker niet ontbreken. U kunt de kerstbomen van Fairybell bevestigen aan uw eigen vlaggenmast of een meegeleverde mast van het merk. Met de vlaggenmasten van Fairybell plaatst u uw beeldige kerstverlichting met veel gemak. Fairybell heeft dan ook veel tijd gestoken in het innoveren van de perfecte kerstboom voor in iedere tuin. Zowel de kerstbomen als vlaggenmasten van Fairybell moeten voorzien zijn van kwaliteit en comfort, om het voor de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kerstboom vlaggenmast

Het merk Fairybell staat bekend om haar mooie kerstbomen die voorzien zijn van led lampjes. Met deze elegante kerstbomen wordt iedere tuin omgetoverd tot een echt kerstparadijs. Binnen de collectie van het merk zitten verschillende kerstbomen die opgezet worden door middel van een vlaggenmast. Hiervoor kan uw eigen vlaggenmast natuurlijk worden gebruikt, maar Fairybell heeft ook compacte vlaggenmasten die meegeleverd kunnen worden.