Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

BijzettafelEen bijzettafeltje kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Ten eerste natuurlijk als tafeltje langs de bank of bij een fauteuil, combineer er een paar en gebruik het als salontafel en zelfs als nachtkastje zijn de tafeltjes perfect. Op Stijlvol in Huis hebben we een enorm ruim assortiment aan verschillende bijzettafeltjes geschikt voor ieder interieur. Bekijk ze allemaal maak uw interieur af met een van deze prachtige tafeltjes!

Zwarte bijzettafel

Op Stijlvol in Huis hebben we een erg ruim assortiment aan bijzettafeltjes. Ze zijn beschikbaar in vele verschillende designs, materialen en kleuren. Een van de meest populaire kleuren blijft zwart. Dat is ook niet zo gek aangezien u er eindeloos mee kunt mixen en matchen en geschikt is voor bijna ieder interieur. De designs in combinatie met de zwarte kleur zorgen elk voor een andere uitstraling en sfeer. Bekijk welk zwart bijzettafeltje u aanspreekt en een ware toevoeging is aan uw interieur!

Gouden bijzettafel

Bijzettafeltjes zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur en kunnen veel sfeer en detail toevoegen aan de ruimte Goud is dan ook de perfect kleur voor een bijzettafeltje. Zo geeft deze kleur net dat beetje extra detail en design aan het interieur. Combineer het met een mooie plant, een gave stapel boeken of chique kaars. Alle opties zijn mogelijk met deze klassieke en sprekende kleur. Op Stijlvol in Huis hebben we verschillende stijlen en designer gouden bijzettafeltjes, welke past bij u?