Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Salontafel


Een salontafel staat centraal in uw zithoek, het brengt alle meubels samen en zorgt voor veel sfeer. Er zijn verschillende opties als het gaat om een salontafel. Ga voor een ronde, ovale of vierkante tafel, combineer er een paar of ga voor een grote centrale tafel. De opties zijn eindeloos. Zo is er altijd een salontafel die perfect past in uw interieur en uw zithoek naar een volgend level brengt!

Ronde salontafel

Salontafels zijn er in vele verschillende soorten en maten. Een van de meest populaire vormen is op dit moment is de ronde salontafel. Of u er nu een tafel centraal plaatst of het combineert met een paar andere ronde salontafeltjes, alles is mogelijk. Op Stijlvol in Huis hebben we een mooi aanbod aan ronde salontafels van verschillende materialen en in vele kleuren, allemaal van hoogwaardige merken. Bekijk het aanbod en vindt er eentje die uw woonkamer af maakt!

Zwarte salontafel

De salontafel die u centraal in uw woonkamer zet moet natuurlijk wel matchen met de rest van uw interieur. Een veel gekozen kleur afgelopen tijd is zwart. Zwart blijft altijd mooi en matcht goed met andere kleuren. Daarnaast brengt de kleur warmte maar is ook erg chique en klassiek. Op Stijlvol in Huis hebben we een prachtig aanbod aan zwarte salontafels in verschillende designs en afmetingen. Welke tafel maakt uw interieur helemaal af en brengt klassen in uw interieur?

Houten salontafel

Van bijna ieder materiaal bestaat er wel een salontafel: staal, goud, koper en natuurlijk ook van hout. Houten salontafels zijn erg populair en brengen veel sfeer in uw woonkamer. Ze stralen warmte uit en dit werkt goed in combinatie met andere materialen die zorgen voor verschillende looks. Alle salontafels zijn van hoogstaande merken zoals Riverdale, By-Boo en Hartman. Bekijk de houten salontafels die u vindt op Stijlvol in Huis en zorg voor warmte, sfeer en designs in uw woonkamer!