Type Product
Materiaal
Kleur
Zitdiepte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Zithoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

White Label Living stoelen

White Label Living stoelen

White Label Living is een Nederlands merk dat zich richt op de verkoop van prachtige meubelen en accessoires. De designs van dit merk zijn geïnspireerd op het Scandinavische karakter. Hierdoor haalt u stijl en comfort in huis met White Label Living. De meubelen bieden elke ruimte direct een fijne ambiance door de minimalistische uitstraling. Op Stijlvol in huis helpen wij u graag uw huiskamer gezellig aan te kleden.

White Label Living eetkamerstoelen

Bent u opzoek naar nieuwe stoelen voor in uw eetkamer die voorzien zijn van een prachtig design? Dan zijn de eetkamerstoelen van White Label Living wellicht perfect voor in uw huis. Dit Nederlandse merk heeft een ruim aanbod aan verschillende meubelen en accessoires voor in huis. Deze items zijn ieder voorzien van een prachtig ontwerp en worden enkel gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is de kwaliteit van White Label Living zeer goed. Voor welke eetkamerstoelen van White Label Living kiest u?

White Label Living barstoelen

Dit schitterende Nederlandse merk laat elke ruimte in huis stralen door haar mooie meubelen. De items van dit merk zijn geïnspireerd op de Scandinavische levensstijl en hebben daardoor een minimalistische uitstraling. De meubelen en accessoires kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd tot een elegant geheel. Binnen de brede collectie van dit Nederlandse merk zitten ook verschillende barstoelen. Met een praktische barkruk kunt u heerlijk genieten aan de keuken tijdens het koken.