Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ted Sparks geurstokjes

Ted Sparks geurstokjes

Ted Sparks heeft heerlijke geurstokjes waarmee u uw interieur er stijlvol uit kunt laten zien én lekker kunt laten ruiken. De geurstokjes komen in diverse geuren zoals Fresh Linen of Bamboo & Peony. De geurstokjes geven een goede geur af voor lange periode waardoor u er lang van kunt genieten. Door de prachtige flacons en verpakking zijn de geurstokjes ook ontzettend leuk om cadeau te doen.

Ted Sparks geurstokjes navulling

Bent u ook zo een fan van de geurstokjes van Ted Sparks? En wilt u er nog langer van kunnen genieten? Dan zijn de navullingen van Ted Sparks de perfecte uitkomst. De navullingen komen in dezelfde geuren als de originele geurstokjes waardoor u deze gemakkelijk kunt toevoegen. Zo hoeft u niet iedere keer nieuwe stokjes te kopen, dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Geurstokjes Ted Sparks

Als u op zoek bent naar heerlijke geuren om uw huis mee te verrijken, dan kunt u goed bij Ted Sparks terecht. Varierend van geuren van vers katoen tot wierrook heeft Ted Sparks genoeg keuze. De geurstokjes zitten in mooie verpakkingen zodat ze ook mooi in uw interieur staan. Er zijn ook navullingen beschikbaar zodat u nog langer van uw favoriete geur kunt genieten.