Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

POLSPOTTEN tafelen

Tafelen POLSPOTTEN

De categorie tafelen van POLSPOTTEN biedt een verfijnde selectie van serviesgoed en tafelaccessoires die zowel functioneel als stijlvol zijn. Met een veelzijdig assortiment van kopjes, borden, mokken en glazen, brengt Polspotten een vleugje elegantie naar elke eettafel. Met zowel tijdloze ontwerpen en eigentijdse creaties, zit er altijd een passend item tussen wat past bij uw smak. Met de tafelartikelen van POLSPOTTEN tilt u uw tafelsetting naar een hoger niveau!

POLSPOTTEN glazen

Op Stijlvol in Huis bieden wij een breed scala aan hoogwaardige glazen van het merk POLSPOTTEN die perfect zijn om uw eettafel een luxe uitstraling te geven. Ons assortiment bestaat uit champagneglazen, longdrinkglazen, waterglazen en wijnglazen, zodat er voldoende keuze is om uw tafel leuk aan te kleden. Elk glas is zorgvuldig ontwerpen met een uniek gevoel voor stijl en functionaliteit. Bekijk ons assortiment glazen en laat u inspireren!

POLSPOTTEN koffiekopjes

Ook voor stijlvolle koppiekopjes bent u bij ons aan het juiste adres. De koffiekopjes van POLSPOTTEN zijn gemaakt met aandacht voor detail en hebben allemaal stuk voor stuk een unieke uitstraling. De koffiekopjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn gemaakt van porselein of aardewerk en zijn de perfecte toevoeging aan uw servies!