Type Product
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pip Studio Badtextiel

Pip Studio heeft een ruim assortiment aan badtextiel. van gastendoekjes tot handdoeken en van badjassen tot washandjes. En niet alleen ruim in type product maar ook zeker in kleur, print en vormgeving. Natuurlijk wel allemaal in de style die u van Pip Studio gewent bent, vrolijk, vol bloemen en fijne kleuren.

Pip Studio handdoek

Het Amsterdamse bedrijf Pip Studio biedt een groot assortiment aan op het gebied van baden en douchen. Zo vindt u op Stijlvol in huis een grote collectie van Pip Studio handdoeken terug. De hoogwaardige handdoeken van Pip Studio zijn niet alleen super zacht, maar de handdoeken hebben ook uitstekende vochtabsorptie kwaliteiten. In het assortiment van stijlvol in huis kunt u diverse kleuren en series terugvinden van het merk. Gaat u voor een prachtige en stijlvolle handdoek die voorzien is van een print? Of kiest u juist voor de standaard maar klassieke handdoek?

Pip Studio badjas

Het bedrijf Pip Studio maakt alle artikelen met respect voor traditie, liefde voor nieuwe technieken en aandacht voor details. Deze aspecten van het bedrijf zijn dan ook zeker terug te vinden in de badjassen van het merk. Zo kunt u op Stijlvol in huis terecht voor een breed en divers aanbod aan badjassen van het merk Pip Studio. De badjassen van Pip Studio zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en door middel van het materiaal voelt elke badjas super fijn en zacht aan.

Pip Studio gastendoekjes

Gastendoekjes fleuren de ruimte waarin u de doekjes plaatst helemaal op en zijn erg fijn voor het afdrogen van uw handen of gezicht. De gastendoekjes van Pip Studio zijn perfect voor u, als u opzoek bent naar een vrolijk kleurtje in de wc, badkamer of keuken. De verschillende prints en series zorgen ervoor dat u voldoende keus heeft en zo altijd het gastendoekje kunt vinden dat past bij uw eigen stijl. Door gebruik te maken van de filters vindt u snel en gemakkelijk de gastendoekjes waar u naar opzoek bent.