Type Product
Materiaal
Kleur
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Lund London

In 2016 is Lund London opgericht door twee vrienden. Uniek aan Lund London is de balans tussen functionaliteit en uitstraling. Lund London blijft voortdurend nieuwe technieken ontdekken en toepassen, dit maakt de producten van Lund London zo bijzonder. Alle producten van Lund London zijn met de hand en veel precisie afgewerkt en dat is terug te zien aan de producten. De producten van Lund London zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en tevens duurzaam, waardoor u er iedere dag plezier van heeft.

Lund Lampen

De Lund London lampen zijn innovatieve lampen met een stijlvol ontwerp. De Lund London lampen zijn dimbaar en veranderen van kleur, waardoor u een warme sfeer creëert in iedere ruimte. Uniek aan de Lund London lampen is de lange levensduur van de batterij, waardoor u de Lund lampen overal mee naartoe neemt. De Lund London lampen zijn gebruiksvriendelijk en praktisch in gebruik, omdat de lamp draadloos en tevens eenvoudig op te laden is. Doordat de Lund London lampen beschikbaar zijn in meerdere kleuren is er altijd wel een Lund London lamp die past bij uw interieur. Met de Lund London lampen maakt u een statement in huis!

Lund Tafels

Een eyecatcher in uw huis zijn de Lund London tafels. Kenmerkend voor de Lund London tafels zijn de bijzondere designs en opvallende kleurrijke afwerking. De tafels zijn gemaakt van duurzame materialen, hierdoor zijn de Lund London tafels slijtvast en van hoogwaardige kwaliteit. De Lund London tafels zijn gemakkelijk schoon te maken, wat de tafels ook praktisch maakt. Alle producten zijn met precisie afgewerkt en dat ziet u zeker ook terug bij de Lund London tafels. De moderne en milieuvriendelijke Lund tafels zijn een kleurrijke toevoeging voor uw interieur.