Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Humdakin Woonaccessoires

De woonaccessoires van het Deense merk Humdakin zijn een stijlvolle toevoeging voor uw interieur. De moderne Humdakin woonaccessoires hebben een Scandinavische look en feel voor een warme uitstraling. Het assortiment Humdakin woonaccessoires is ontzettend uitgebreid: van geurkaarsen en dienbladen tot aan sierkussens en spiegels. De Humdakin woonaccessoires zijn geschikt voor het gehele huis, zoals de keuken en badkamer. Stijl uw complete interieur met de Humdakin woonaccessoires.  


Humdakin Geurstokjes

Een frisse geur in huis verspreidt u met de Humdakin geurstokjes. Met de Humdakin geurstokjes creëert u, dankzij de geur, een rustgevende en warme sfeer in huis. Daarnaast is de fles voorzien van een stijlvol design, waardoor de Humdakin geurstokjes ook een decoratieve toevoeging voor uw interieur zijn. De Humdakin geurstokjes zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Geniet maandenlang van een frisse geur in huis met de Humdakin geurstokjes.

Humdakin Zeepschaal

De Humdakin zeepschaal is dankzij het design een eyecatcher in uw badkamer. De Humdakin zeepschaal heeft een robuust en slijtvast uiterlijk voor een tijdloze uitstraling in uw badkamer. De Humdakin zeepschaal is multifunctioneel, zo kunt u deze uiteraard gebruiken voor een stuk zeep, maar ook om bijvoorbeeld uw sieraden te bewaren. Er is zelfs een Humdakin zeepschaal met een groefje in het midden, wat ervoor zorgt dat het water weg kan en uw stuk zeep droog blijft na gebruik. De Humdakin zeepschaal is er in verschillende designs.