Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Humdakin Textiel

Het textiel van Humdakin is voorzien van een eigentijds design. Het assortiment Humdakin textiel is erg ruim en bestaat voornamelijk uit bad- en keukentextiel. Het textiel is erg praktisch in gebruik en tevens stijlvol vormgegeven. Doordat het Humdakin textiel is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen is het ook een verantwoorde keuze. De zacht stof zorgt ervoor dat zowel het bad- als keukentextiel zacht aanvoelt op de huid. Combineer de verschillende items voor een complete set voor in uw badkamer en keuken.

Humdakin Theedoek

Een decoratief en functioneel accessoire voor uw keuken is de Humdakin theedoek. De Humdakin theedoek is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Dit maakt de Humdakin theedoek een product van hoogwaardige kwaliteit, die zelfs na meermaals wassen erg mooi blijft. Deze lange levensduur heeft de Humakin theedoek te danken aan het geweven materiaal. De Humdakin theedoek is verkrijgbaar in een set van twee stuks. Combineer de Humdakin theedoek met de bijpassende handdoeken en vaatdoeken voor een complete en stijlvolle set.

Humdakin Washandje

Het Humdakin washandje is een kleinere handdoek. Dit luxe washandje is gemaakt van 100% gecertificeerde badstof en voelt daardoor heerlijk zacht aan. Het Humdakin washandje is zeer geschikt om uw gezicht te wassen en zelfs om uw handen af te drogen. Dankzij het prachtige design kunt het Humdakin washandje stijlvol tonen op een van de Humdakin dienbladen in uw badkamer. Het Humdakin washandje is perfect voor dagelijks gebruik en het perfecte item voor uw ochtend- en avondroutine.