Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Humdakin Schoonmaken

Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk, fijn en effectief geweest met de producten van Humdakin. Het Deense merk Humdakin is voornamelijk gericht op schoonmaken, aangezien dit een passie van de oprichtster is. Het assortiment Humdakin schoonmaakproducten is erg uitgebreid en bestaat voornamelijk uit schoonmaakmiddelen en textiel. Alle Humdakin schoonmaakproducten bevatten geen agressieve chemicaliën, wat het prettig maakt om de producten te gebruiken. Met de Humdakin schoonmaakartikelen brengt u de geur van de Scandinavische natuur in uw moderne huishouden. 


Humdakin Vaatdoek

De Humdakin vaatdoek is gemaakt van een prachtige gebreide stof, die tevens erg zacht aanvoelt. De Scandinavische look en feel is ook verwerkt in de Humdakin vaatdoek. Naast mooi is de Humdakin vaatdoek ook erg functioneel. Zo kunt u deze uiteraard gebruiken als vaatdoekje in de keuken, maar is deze ook zeer geschikt ter decoratie. De Humdakin vaatdoek is namelijk ook perfect te gebruiken als stoffen servet, dankzij de mooie structuur en het design. Doordat de Humdakin vaatdoek gemaakt is van 100% gecertificeerd biologisch katoen is het ook een duurzame keuze. De sterk absorberende vaatdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Humdakin Wasmiddel

Het Humdakin wasmiddel zorgt ervoor dat uw kleding na iedere wasbeurt weer schoon en zacht is, maar ook heerlijk ruikt. Gebruik het Humdakin wasmiddel voor een machine- of handwas. Het Humdakin wasmiddel bevat beschermende en kleurbehoudende eigenschappen. De vezels van uw kleding worden voorzichtig gereinigd met het Humdakin wasmiddel. Het Humdakin wasmiddel is allergievriendelijk en dermatologisch getest. Er is zelfs een Humdakin wasmiddel speciaal voor Wol en Kasjmier. Gebruik het Humdakin wasmiddel in combinatie met de wasverzachter voor een uitstekend resultaat.